link

Hjem > Velkommen til Keld

Nyheder      

Tilbage

Velkommen til Keld

Vores nye mand på kontoret i Rødovre

Vi er glade for at kunne byde vores nye personalekonsulent Keld Johannesen velkommen på Ekspres Vikars hovedkontor i Rødovre.


Keld har med mere end 10 års erfaring i vikarbranchen de bedste forudsætninger for at kunne servicere vores mange gode kunder og vikarer bedst muligt.


Keld vil sammen med Nikolaj Jensen og Lasse Roland udgøre det faste team i planlægning- og driftsafdelingen hos Ekspres Vikar.


Endnu en gang velkommen Keld.

Seneste nyt

Nyheder og information fra Ekspres Vikar

Rutineret truckfører med GMP- certifikat

Har du stor erfaring på reach-truck med GMP- certifikat og er du rutineret terminalarbejder, så mangler vi dig, til et 37 timers længerevarende vikariat i Taastrup.

Har du truckcertifikat?

Er du en øvet bruger på Truck / Reach-truck, så er mulighederne for et længerevarende vikariat tilstede.

Tak for kage

... og tillykke med fastansættelsen. Det kan betaler sig at gøre en god indsats, når man som vikar kommer ud til kunderne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vikarhjælp siden 2003

Ekspres Vikar har siden 2003 sikret vores kunder en hurtig og effektiv vikarhjælp.
Vores formål er at sikre, at jeres nye vikarer matcher virksomhedens behov og kan fungere optimalt med jeres øvrige medarbejdere.
Vi lægger vægt på en tæt personlig kontakt gennem samtaler og besøg i virksomheden for at sikre, at vi forstår hvilke krav der stilles til vikaren.

Kreditrating: AAA

Ekspres Vikar er af Bisnode blevet kreditratet med højest kreditværdighed - AAA.

Alle vores vikarer aflønnes i henhold til gældende overenskomst.


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vikariat eller fast ansættelse

Har du har brug for vikarhjælp i en kort periode med spidsbelastning, i et længerevarende vikariat, eller leder du efter en medarbejder til fast ansættelse, så kan vi hjælpe dig, med at finde den helt rigtige medarbejder. 

Prøv enten vores vikarløsning, Try 'n' Hire eller direkte rekruttering.

Med mere end 14 års erfaring, kan Ekspres Vikar garantere dig, at vi kan levere kvalificeret vikarhjælp når du har behov, indenfor lager, industri, produktion, kontor og håndværk.

Hovedkontor:

Rødovrevej 155

2610 Rødovre


Kontakt:

Telefon 70 25 15 17

kontakt@ekspresvikar.dk